Escut Ajuntament d'Abrera
Escut Ajuntament d'Abrera
DIMARTS, 20/03/2018 | 22:35 h

NOTÍCIES

  • Spinning 005 800

Estrenem nova graella d'activitats del Centre Aquàtic Municipal (CAM) amb més classes!

2/3/2018

Des de la Regidoria d'Esports de l'Ajuntament, aquest dijous 1 de març, hem posat en marxa la nova graella d’activitats del Centre Aquàtic Municipal d’Abrera (CAM) amb novetats: més hores d’AiguaGim, amb una nova sessió els dijous de deu a onze del matí, i ampliem l’oferta d’activitats amb la posada en marxa de classes de taitxí i txikung, els dimecres de quatre a cinc de la tarda.

D’altra banda, els dimarts de tres a quatre de la tarda s’alternaran les activitats d’aeròbic i aerobox, i els divendres de power pump i pilates-style. 

També tenim novetats en l’activitat d’spinning, amb la reestructuració dels horaris: deixaran de realitzar-se les sessions dels dimarts i divendres a les onze del matí, i s’incorporen noves sessions els dimecres a les sis de la tarda i els divendres a les deu del matí. 

 

Nou sistema de reserva de bicicletes
Recordem que fa unes setmanes vam posar en marxa un nou sistema de reserva de bicicletes on line per a les classes d’spinning del CAM. Les usuàries i usuaris interessats poden reservar la seva bicicleta fent clic aquí.  Cal fer un altre clic a la pestanya APUNTAR-SE per obtenir la clau d’accés (trobareu les instruccions del procés d’accés i reserves aquí).

També podeu consultar totes les activitats del Centre Aquàtic Municipal d'Abrera al document que trobareu a la part inferior d'aquesta pàgina i a la secció d'Esports d'aquesta pàgina web.


  • Logo Facebook
  • Logo Twitter
  • Icona enviar

INFORMA'T

ACTUALITAT > Notícies