Escut Ajuntament d'Abrera
Escut Ajuntament d'Abrera
DIMARTS, 25/09/2018 | 00:00 h

NOTÍCIES

  • Ràdio Abrera Sala Fernando Espallargas
  • Inauguració dels nous estudis de Ràdio Abrera

Ràdio Abrera farà ajustaments tècnics al 107.9 de l'FM que poden afectar la intensitat amb que es rep el senyal

27/2/2018

Ràdio Abrera està treballant per millorar el seu senyal al 107.9 de l'FM i estan duent a terme una sèrie d'ajustaments tècnics que, puntualment, podrien afectar la intensitat en que els veïns i veïnes d'Abrera reben aquest senyal als seus domicilis. Aquests treballs es realitzaran durant el matí del proper divendres 2 de març i durant les jornades dels diumenges 4 i 11 de març.

Des de Ràdio Abrera es demana a tots els oïents disculpin les molèsties que aquestes actuacions puguin ocasionar, així com la col·laboració ciutadana perquè, en cas que algun oient detecti alguna incidència en el seu senyal de Ràdio Abrera al 107.9 de l'FM ho pugui comunicar a través del formulari de contacte de la pàgina web de Ràdio Abrera o trucant al 93 770 23 34 en horari d'atenció al públic, de dilluns a divendres de 9.00 h a 20.00 h. 
 
L'emissió on line no es veurà afectada
 En cap cas, es veurà afectada l'emissió on-line a través d'Internet, així que en tot moment es podrà sintonitzar Ràdio Abrera a través del web www.radioabrera.cat i també a l'aplicació de Ràdio Abrera disponible de forma gratuïta per a telèfons mòbils i tauletes digitals.

  • Logo Facebook
  • Logo Twitter
  • Icona enviar

INFORMA'T

ACTUALITAT > Notícies
AJUNTAMENT D’ABRERA , Pça. Constitució 1 - informacio@ajuntamentabrera.cat - Atenció: 93 770 03 25