Escut Ajuntament d'Abrera
Escut Ajuntament d'Abrera
DIVENDRES, 27/11/2020 | 15:21 h

NOTÍCIES

  • Construïm nous pous dessorradors al barri de Ca n'Amat d'Abrera
  • Construïm nous pous dessorradors al barri de Ca n'Amat d'Abrera

Millorem la xarxa de clavagueram a diferents punts del nostre municipi

16/3/2018

Amb l'objectiu de millorar els diferents punts de la xarxa de clavegueram del nostre municipi, des de la Regidoria d'Obres i Serveis, Parcs i Jardins, Urbanisme i Mobilitat de l'Ajuntament d'Abrera hem realitzat diferents actuacions com la construcció de tres pous dessorradors a diferents punts del barri de Ca n’Amat, on hi ha pous de bombament de la xarxa de clavegueram.

Aquests pous estan ubicats al carrer Mogent, al carrer Segre i al carrer Núria. Actualment s’està realitzant un quart pou dessorrador, al pou de bombament. Amb la construcció d’aquests pous dessorradors, millorem l’eficiència de les bombes que hi ha instal·lades i el manteniment d'aquestes.

 

Pròximament, es realitzarà un altre pou dessorrador al pou de bombament que hi ha a la rotonda de l’avinguda de Ca n’Amat amb el carrer de l'Hostal del pi. Primer es canviarà la coberta metàl·lica que protegeix les bombes i seguidament, es realitzarà el pou dessorrador.

 

També es faran treballs de millora al pou de bombament del carrer Salvador Dalí del barri de Les Carpes de Vilalba. I al barri de Sant Hilari es millorarà la zona de desguàs de la sortida d'aigües pluvials, reforçant-la amb una escullera.

 

 I per finalitzar, es construirà un col·lector sobreeixidor a l'entrada de la futura EDAR  del barri de Sant Miquel, que millorarà la conducció de les aigües de pluja cap al torrent.

 

Evitar l'entrada de pedres

Aquests pous dessorradors es construeixen amb la finalitat d’evitar l’entrada de pedres i d’altres materials que puguin perjudicar el funcionament adequat de les bombes, allargant la seva vida útil.

 

Des de l’Ajuntament d’Abrera demanem disculpes per les molèsties que puguin ocasionar aquestes obres, així com les modificacions puntuals de trànsit que hi puguin haver, per tal de mantenir una zona segura als treballadors i els usuaris de la via.


  • Logo Facebook
  • Logo Twitter
  • Icona enviar

INFORMA'T

ACTUALITAT > Notícies
AJUNTAMENT D’ABRERA , Pl. de la Constitució, 1 - informacio@abrera.cat - Atenció: 93 770 03 25