Escut Ajuntament d'Abrera
Escut Ajuntament d'Abrera
DILLUNS, 22/07/2019 | 05:42 h

NOTÍCIES

  • Fase inicial
  • Fase final
  • Afectacions de trànsit

Millorem el carrer de l'Hostal del Pi, entre l’avinguda de Ca n’Amat i l’avinguda de l'Energia

20/2/2018

Aquest dimarts 20 de febrer, a partir de les 22 hores, des de l’Ajuntament d’Abrera comencem la fase inicial de les obres de millora del carrer de l'Hostal del Pi, en el tram comprès entre l’avinguda de Ca n’Amat i l’avinguda de l'Energia.

En aquesta fase inicial, es realitza un sanejament i reforç del ferm, en un tram de 3 metres al llarg de tot l’àmbit, i que és la part que hi ha sobre la canonada de la xarxa de clavegueram que hi ha en aquest via.

 

Aquests treballs duraran una setmana, i les feines es faran en horari nocturn, de les 22 hores de la nit a les 6 hores del matí. Per tal que les feines es duguin amb la màxima seguretat, i que els usuaris de la via pateixin els mínims greuges, mentre es realitzin les obres en aquesta via no es podrà aparcar en els dos sentits de la calçada. Es podrà circular en un sentit, que és el que va de la rotonda de l’avinguda de Ca n’Amat cap a la rotonda de l’avinguda de l’Energia (de la zona comercial al nucli urbà).

 

Pels veïns i veïnes que facin el sentit contrari, la ruta alternativa serà la que va per l’avinguda de l’Energia o el carrer de Barcelona, el carrer de Can Noguera i l’avinguda de Ca n’Amat, tant per anar al barri de Ca n’Amat com per anar a l’autovia A2 o Martorell.

 

En la fase final d’aquesta actuació, es realitzarà la millora de la capa de rodament de tot l’àmbit d’actuació, així com la reorganització de les places d’aparcament, per tal que els usuaris d’aquestes puguin utilitzar-les d’una forma més segura.

 

Des de l’Ajuntament d’Abrera demanem disculpes per les molèsties que puguin ocasionar les diferents fases d’aquestes actuacions de millora d’aquesta via del municipi.

 

A Abrera millorem amb tu!

 


  • Logo Facebook
  • Logo Twitter
  • Icona enviar

INFORMA'T

ACTUALITAT > Notícies
AJUNTAMENT D’ABRERA , Pça. Constitució 1 - informacio@ajuntamentabrera.cat - Atenció: 93 770 03 25