Escut Ajuntament d'Abrera
Escut Ajuntament d'Abrera
DISSABTE, 18/01/2020 | 06:51 h

NOTÍCIES

  • baner1

Guanyadors del 17è concurs de Teatre Vila d´Abrera

23/4/2012

Aquest diumenge la Sala Municipal ha acollit l´acte de cloenda del 17è Concurs de Teatre Vila d´Abrera amb  el lliurament de premis, que ha donat com a guanyador del primer premi, dotat de 400 euros i trofeu, el Grup Pierrot Teatre de Centelles, amb l´obra “Debat de fusta i guix”. El segon premi d´aquesta edició, de 275 euros i trofeu, ha estat pel Grup Casal Familiar i Recreatiu de Manresa i l´obra “És així, si us ho sembla”; i el tercer premi, dotat de 150 euros i trofeu, pel grup 8uit de Teatre de Sant Feliu de Llobregat que va representar “El criat de dos amos”. El premi a la votació popular Núria Estrada, que donen els espectadors s´ha atorgat al Grup Enric Borràs de Sant Feliu de Llobregat per l´obra “El criat de dos amos”.

Els premis als millors actors principals d´aquesta edició han estat per Lluís Pérez, per Enquadernador Waninger de “Cabaret i Guerra”, del Grup Nats Teatre La Garriga; i Siscu Ruiz, per Max, i Mario Fernández, per Martín, per “Adreça Desconeguda” del Grup 8uit de Teatre de Sant Cugat.

Pel que fa als premis per a les actrius principals, el primer ha estat per Àngels Torres, per la senyora Frola a “És així si us ho sembla”, del Grup Casal Familiar i Recreatiu de Manresa; el segon, per a Mercè Estévez, per Bàrbara a “Matèria Reservada”, del Grup Dramàtic del Círcol Catòlic de Badalona; i tercer premi, per a Mariona Prat, per Caterina, a “Debat de Fusta i Guix”, del Grup Pierrot Teatre de Centelles.

A l´apartat de millors actors i actrius de repartiment, el primer premi a la millor actriu ha estat per Txell Vall, per Dina, a l´obra “És així si us ho sembla”, del Grup Casal Familiar i Recreatiu; el segon premi, per a Àngels Aregall, per Revolucionària, a “Debat de Fusta i Guix”, del grup Pierrot Teatre de Centelles; i el tercer guardó ha estat per Montse Mas, per la senyora Sirelli, a “És així, si us ho sembla” del grup Casal Familiar i Recreatiu de Manresa.

Pel que fa als actors de repartiment, el primer premi ha estat per a Jordi Bordas, pel Senyor Prefecte; el segon per a Ton Armengol, pel Senyor Ponza, i el tercer premi per a Salvador Portabella, pel Comissari Centuri, tots tres per l´obra “És així, si us ho sembla” del grup manresà.

Finalment, pel que fa a la millor direcció, el primer premi ha estat pel Grup Casal Familiar i Recreatiu de Manresa, i el segon per a Pierrot Teatre de Centelles, que també s´ha endut el trofeu a la millor escenografia.

Juntament amb els guardons que s´han repartit entre les companyies participants, l´alcaldessa d´Abrera, Maria Soler, i la regidora de Cultura, Guadalupe Marcos, també han lliurat trofeus als membres que componen el jurat del concurs, i en especial a l´actor i director Rafael Ferragut, per la seva llarga trajectòria dedicada al món del teatre.  

Fora de concurs i com a cloenda d´aquesta certamen, el Grup Artístic Illets d´Abrera ha omplert la Sala Municipal amb la seva representació teatral que ha posat punt i final a una edició que ha portat a escena un total de sis obres de reconegut prestigi de la mà de companyies catalanes de teatre amateur des del mes de gener.

Dilluns, 23 d´abril de 2012


  • Logo Facebook
  • Logo Twitter
  • Icona enviar

INFORMA'T

ACTUALITAT > Notícies
AJUNTAMENT D’ABRERA , Pl. de la Constitució, 1 - informacio@abrera.cat - Atenció: 93 770 03 25