Escut Ajuntament d'Abrera
Escut Ajuntament d'Abrera
DIJOUS, 09/07/2020 | 10:17 h

NOTÍCIES

  • Jocs en família

El Centre Obert “La Galàxia” no para!

17/1/2018

Des del Centre Obert “La Galàxia” de l’Ajuntament d’Abrera hem recuperat el projecte “Tardes de Joc en família”. Durant els mesos de novembre i desembre, les famílies del grup dels més menuts van assistir conjuntament amb els seus fills i filles al centre per gaudir de diverses tardes de joc: cuina en família, ludoteca, manualitats, espai de lectura...

Després de les diferents activitats, les famílies van comptar amb un petit espai de reflexió en grup en el que es van poder parlar sobre diferents aspectes educatius viscuts durant la tarda (el joc, les emocions, les formes de relacionar-nos i comunicar-nos amb els nostres fills i filles).

 

El projecte té per objectius fomentar el vincle entre pares/mares i fills/es; fomentar la importància del joc com a forma de creixement i aprenentatge, així com potenciar les actituds positives i les mostres d’afecte cap als fills/es.

 

El projecte continua aquest mes de gener i febrer amb la resta de famílies del centre obert.  Les activitats es faran els dies 17, 18, 24, 25 i 31 de gener i l’1 de febrer de 2018.

 

Altres activitats: promovent la Igualtat

Des del Centre Obert ens vam sumar el mes de novembre passat al Dia Mundial contra la Violència de Gènere impartint, de la mà de l’entitat Fil a l’Agulla, diversos tallers de prevenció de la violència i foment de la igualtat de gènere dirigits als infants i a les famílies del centre obert.

 

A través de diferents contacontes, jocs teatralitzats i dinàmiques de grup, petits i grans vam reflexionar sobre els rols de gènere, els estereotips sexistes i la manera d’educar i de relacionar-nos que tenim: posar consciència en la manera de fer en la nostra vida quotidiana ens farà ser més lliures i iguals. 

 

Servei Municipal gratuït

El Centre Obert "La Galàxia" és un servei municipal gratuït d’atenció a la infància i a les seves famílies, que fa una tasca educativa i preventiva des de la vessant de l’educació social especialitzada.

Durant el temps lliure dels infants, atenem infants de 5 a 12 anys de casos en seguiment per part de l’equip bàsic d’atenció social primària que requereixen un suport socioeducatiu.  Actualment el centre compta amb un total 30 places.

Trobareu el Centre Obert “La Galàxia” al Centre Polivalent (plaça del Rebato, 1, cinquena planta). Telèfon: 93 770 33 44. Correu electrònic: centreobert@ajuntamentabrera.cat


  • Logo Facebook
  • Logo Twitter
  • Icona enviar

INFORMA'T

ACTUALITAT > Notícies
AJUNTAMENT D’ABRERA , Pl. de la Constitució, 1 - informacio@abrera.cat - Atenció: 93 770 03 25