Escut Ajuntament d'Abrera
Escut Ajuntament d'Abrera
DISSABTE, 31/10/2020 | 02:54 h

NOTÍCIES

  • biblioteca abrera. int

Convoquem una oferta de treball de tècnic/a de biblioteca del Primer Pla d’Ocupació Local 2018

11/1/2018

Des de l’Ajuntament d’Abrera iniciem un nou procés de selecció per a la contractació laboral temporal d'un tècnic/a de biblioteca. L'oferta forma part del primer Pla d’Ocupació Local de 2018. El termini de presentació de les candidatures finalitzarà el proper divendres 19 de gener.

Les funcions a desenvolupar són, entre d’altres, indexació, suport al manteniment del servei d’internet i servei de referència, blog biblioteca, elaboració de guies temàtiques i estadístiques del servei, classificació i preservació de documents, gestió de la base de dades o realitzar propostes de dinamització i difusió.

 

Es requereix estar en possessió de la Diplomatura en Biblioteconomia i Documentació o de la Llicenciatura en Documentació o del Grau d’Informació i Documentació, o estar en condicions d’obtenir-los en el termini de presentació d’instàncies, i  nivell suficiència de català C1.

 

Per poder apuntar-se a aquesta oferta és requisit imprescindible estar en situació d’atur i inscrit com a demandant en el Servei d’Ocupació de Catalunya.

Els/les interessats/des que desitgin formar part de les convocatòries hauran de presentar la seva sol•licitud en el registre general d’entrades de l’Ajuntament d’Abrera (plaça de la Constitució, 1) de dilluns a divendres de 9.00 a 14.00 hores (dimarts i dimecres de 16.30  a 19.00 hores). El document de sol•licitud es facilitarà a les dependencies municipals i fent clic aquí.

 

Trobareu tota la informació relacionada amb aquestes convocatòries a la secció d’Oferta d’Ocupació Pública.


  • Logo Facebook
  • Logo Twitter
  • Icona enviar

INFORMA'T

ACTUALITAT > Notícies
AJUNTAMENT D’ABRERA , Pl. de la Constitució, 1 - informacio@abrera.cat - Atenció: 93 770 03 25