Escut Ajuntament d'Abrera
Escut Ajuntament d'Abrera
DISSABTE, 31/10/2020 | 02:43 h

NOTÍCIES

  • Esports - CAM

Ampliem l’horari del Centre Aquàtic Municipal (CAM)

10/1/2018

El Centre Aquàtic Municipal (CAM) del nostre municipi obre a les 7 hores del matí, enlloc d’obrir a les 8 hores, des del dimarts 2 de gener de 2018. Ampliem doncs el servei 5 hores setmanals recollint la petició dels usuaris de les instal•lacions. Des de la Regidoria d’Esports de l’Ajuntament vam apostar per oferir un millor servei amb la implementació d’aquesta ampliació horària.

Els horaris del CAM per a l'any 2018 són de dilluns a divendres de 07.00 a 22.00 hores. Dissabtes de 09.00 a 20.00 hores. I diumenges de 10.00 a 14.00 hores. Així, les instal·lacions del Centre Aquàtic Municipal estan obertes un total de 90 hores setmanals.

Millores en els abonaments per adults i gent gran
Pel que fa als abonaments per accedir al CAM, s’ha rebaixat la franja d’edat en la regulació dels abonaments per a la gent gran dels 65 als 60 anys. Des d’aquest mes de gener, l’abonament Adult compren la franja d’edat de 18 a 59 anys i l’abonament de Gent Gran és a partir dels 60 anys.

Aquest canvi beneficia econòmicament unes 120 persones. Els veïns i veïnes empadronades al municipi passen a pagar 20,66 € enlloc de 30,36 € i les persones no empadronades, de 35,21 € a 23,06 €.

En els abonaments familiars per veïns i veïnes amb residència a Abrera hi ha nous descomptes. A més de tenir un 25% de descompte a partir del tercer membre, hi ha un descompte d’un 10% addicional per cada nou membre (tenen tractament familiar els menors, a partir del tercer membre, que estan dins de la unitat familiar amb edats compreses entre els 4 i els 17 anys).

Abonaments disponibles 
Les modalitats d’abonaments per a usuaris i usuàries del Centre Aquàtic Municipal (CAM) són les següents:

- Modalitats per edat, amb accés durant tot l’horari d’obertura de la instal·lació:

1/ Infantil – de 4 a 14 anys (només tenen accés a la piscina).

2/ Jove – de 15 a 17 anys: ja poden fer ús de tots els serveis del CAM: piscina, jacuzzis, sauna, bany de vapor, activitats dirigides i Sala de Fitnes.

3/ Adult – de 18 a 59 anys: poden fer ús de tots el serveis del CAM.

4/ Gent Gran – a partir de 60 anys: poden fer ús de tots el serveis del CAM.

Modalitats amb limitació horària (per a persones a partir de 15 anys):           

1/ Migdia: per accedir de dilluns a divendres a partir de les 12.00 hores i fins les 16.30 hores.           

2/ Cap de setmana: per accedir dissabtes, diumenges i festius de calendari que el CAM obri les instal·lacions.

D’altra banda, a més de les entrades puntuals, l’any 2017 vam implementar els abonaments de 10 accessos, que tenen un preu més reduït que les entrades. Aquests són personals i intransferibles i tenen una vigència d’un any. Hi ha diferents modalitats:

Abonament de 10 accessos Infantil – de 4 a 14 anys – preu 32,58 € (entrada puntual 3,62 €)           
Abonament de 10 accessos Jove-Adult – de 15 a 59 anys – preu 65,16 € (entrada puntual 7,24 €)           
Abonament 10 accessos Gent Gran – a partir dels 60 anys – preu 32,58 € (entrada puntual 3,62 €)

Activitats
Recordem que continuem oferint al CAM un gran ventall d’activitats de tot tipus i per a totes les edats com AiguaGim amb diferens modalitats; estiraments, Pilates, Gymball, o d’altres amb més intensitat com el PowerPump, el Workdancing, l’Entrenament Funcional, l’Aerobox, el GAC, el TBC o els Aeròbics.

També hem incrementat les hores de realització de CrossCAM, una activitat amb una demanda creixent i amb molt bona acollida. Aquesta està orientada a la millora de la força, la resistència, la potència, l’equilibri i la orientació. A més, l’Spinning segueix tenint una bona acollida i demanda entre els usuaris i usuàries del CAM.

Pel que fa als cursets de natació tenim 36 grups de totes les edats, des de nadons de 6 mesos a gent gran. En total, més de 270 persones inscrites!

Èxit de les activitats de sala
Les activitats de sala, que es realitzen al Pavelló Esportiu Municipal, al Gimnàs Municipal de l’Escola Francesc Platón Sartí i al Casal Social de Can Vilalba, tenen una gran acollida, amb més de 300 persones inscrites en 18 grups.

Destaquem la pràctica de Taekwondo, amb una gran acollida i tots els grups plens, i les activitats gratuïtes per a la gent gran empadronada a Abrera. Aquestes activitats els ajuda a mantenir-se en forma i a fomentar les relacions socials

Millores previstes en equipaments
Per aquest any tenim previst la instal·lació una deshumectadora al Centre Aquàtic Municipal i diverses actuacions de la Piscina Municipal d’Estiu, com l’adequació de nous vestuaris, farmaciola i sala de màquines.

 


INFORMA'T

ACTUALITAT > Notícies
AJUNTAMENT D’ABRERA , Pl. de la Constitució, 1 - informacio@abrera.cat - Atenció: 93 770 03 25