Escut Ajuntament d'Abrera
Escut Ajuntament d'Abrera
DILLUNS, 21/01/2019 | 16:54 h

NOTÍCIES

  • Pintura viària

Seleccionem dos oficials de Segona de Brigada destinats a pintura i via pública (Primer Pla d’Ocupació Local 2018)

21/12/2017

Des de l’Ajuntament d’Abrera iniciem un nou procés de selecció per la contractació laboral temporal de dos oficials de Segona de Brigada destinats a pintura i via pública, dins del primer Pla d’Ocupació Local 2018. El termini de presentació d’instàncies finalitzarà el proper divendres 29 de desembre.

Les funcions a desenvolupar són, entre d’altres, pintura d’edificis municipals. Pintura viària. Organitzar el treball dels oficials de tercera amb els quals treballarà. Tasques d’arranjament de voreres en zones urbanes. Eliminació de barreres arquitectòniques. Organitzar el treball dels oficials de tercera amb els quals treballarà.

És requisit imprescindible estar en situació d’atur i inscrit com a demandant en el Servei d’Ocupació de Catalunya.

Titulació mínima requerida
Les persones interessades han de tenir el Certificat d’Escolaritat o equivalent. Els aspirants estrangers han d’estar en possessió i acreditar un títol reconegut a Espanya. Pel que fa al nivell de coneixements de llengua catalana, les persones interessades han de tenir el nivell bàsic de català A2, (anterior nivell bàsic A) de la Direcció General de Política Lingüística o qualsevol altre reconegut oficialment, com a equivalent.

Els/les interessats/des que vulguin formar part de la convocatòria hauran de presentar la seva sol•licitud en el registre general d’entrades de l’Ajuntament d’Abrera, plaça de la Constitució, 1, de dilluns a divendres de 9.00 a 14.00 hores (dimarts i dimecres també de 16.30 h a 19.00 h). El document de sol•licitud es facilitarà a les dependencies municipals i també el trobareu fent clic aquí. Les instàncies es poden presentar fins el divendres 29 de desembre.

Trobareu tota la informació relacionada amb aquesta convocatòria a la secció d’Oferta pública.


  • Logo Facebook
  • Logo Twitter
  • Icona enviar

INFORMA'T

ACTUALITAT > Notícies
AJUNTAMENT D’ABRERA , Pça. Constitució 1 - informacio@ajuntamentabrera.cat - Atenció: 93 770 03 25