Escut Ajuntament d'Abrera
Escut Ajuntament d'Abrera
DIMARTS, 25/09/2018 | 00:02 h

NOTÍCIES

  • Cursos de mediació per agents de la Policia Local
  • Cursos de mediació per agents de la Policia Local

Cursos de mediació per agents de la Policia Local

22/11/2017

Des del Servei de Mediació Ciutadana de l’Ajuntament d’Abrera, amb el suport de la Diputació de Barcelona, estem duent a terme una formació adreçada als agents de la Policial Local en gestió i resolució de conflictes i mediació.

La formació està impartida per una mediadora especialista en mediació policial. Un primer grup va realitzar la formació entre els dies 6 i el 9 de novembre, i durant aquesta setmana s’imparteix el curs per a un segon grup. Les classes tenen lloc de quatre de la tarda a vuit del vespre a les aules de formació del Departament de Promoció Econòmica d’Abrera.

Què és la mediació?
La mediació és un mètode pacífic de gestió i resolució de conflictes en que un tercer, neutral i imparcial (el/la mediador/a), crea un espai de diàleg, confidencial, en el que ajuda i acompanya a les persones perquè elles mateixes puguin trobar solucions satisfactòries al seu conflicte.

Servei gratuït
El Servei de Mediació Ciutadana de l'Ajuntament d'Abrera va entrar en funcionament el 18 de maig de 2016. El trobareu tots els dimecres a l’Hotel d’Entitats (plaça de les Escoles velles s/n). Aquest és un servei gratuït i confidencial adreçat a la ciutadania que està obert al públic tots els dimecres de 9 a 14 hores i de 16.30 a 19 hores.

 

Cal demanar cita prèvia. Les persones que estiguin interessades poden adreçar-se: presencialment: Oficina d'Atenció Ciutana (OAC) de l'Ajuntament d'Abrera o al propi Hotel d’Entitats. Horari: de dilluns a divendres de 9 a 14 hores, dimarts i dimecres de 16.30 a 19 hores.

Per telèfon: 93 770 03 25 ext. 1157

Via correu electrònic: mediacio@ajuntamentabrera.cat

Horari del Servei de Mediació: dimecres de 9 a 14 hores i de 16.30 a 19 hores.


  • Logo Facebook
  • Logo Twitter
  • Icona enviar

INFORMA'T

ACTUALITAT > Notícies
AJUNTAMENT D’ABRERA , Pça. Constitució 1 - informacio@ajuntamentabrera.cat - Atenció: 93 770 03 25