Escut Ajuntament d'Abrera
Escut Ajuntament d'Abrera
DIUMENGE, 20/01/2019 | 22:33 h

NOTÍCIES

  • Abrera diu Prou a la Violència de Gènere! Participa-hi!
  • Abrera diu Prou a la Violència de Gènere! Participa-hi!
  • 25 de novembre de 2017. Abrera diu Prou!

Abrera diu Prou a la Violència de Gènere! Participa-hi!

21/11/2017

El proper dissabte, 25 de novembre, serà el Dia Internacional per a la Erradicació de la Violència Masclista i qualsevol tipus de violència. Des de la Regidoria de Dones i Igualtat de l’Ajuntament d’Abrera apostem per una societat sense violència i us convidem a participar a les diferents activitats que hem organitzat al voltant d’aquesta data.

El divendres 24 de novembre, a partir de les 17 hores, la plaça de l’Ajuntament acollirà un taller contra la violència de gènere per a infants. Seguidament, un grup de dones llegirà un document escrit per elles titulat “El dret de les dones i els seus fills i filles a una vida sense violència”.

Després, alumnes de l’Institut Voltrera llegiran un manifest i es farà una encesa d’espelmes. Organitza l’activitat la Regidoria de Dones i Igualtat amb la col·laboració de les entitats Dones i Futur i Associació Abrera contra la Violència de Gènere.

El dissabte 25 de novembre tindrà lloc al Pavelló Esportiu Municipal a les 18 hores una nova sessió del Taller de Defensa Personal. Aquest és gratuït i adreçat a la població femenina. No es necessària la inscripció.

I a les 22 hores, el grup femení Wimen, format per quatre veus femenines acompanyades per un piano, oferirà a l’auditori del Centre Polivalent un concert amb versions de temes musicals coneguts.

Caminada popular
L’endemà, el diumenge 26 de novembre, realitzarem la primera marxa popular Abrera contra la violència de gènere. La sortida serà a les 10 h davant de l’Ajuntament, a la plaça de la Constitució, i l’arribada cap a les 12 h. Hi haurà samarreta pels primers 500 inscrits i entrepà per a tots els participants.

Inscripcions fins dimecres 22 de novembre al matí de 9.30 h a 13.30 h a la seu de la Regidoria de Serveis Socials, carrer Tarragona, 2 (Sant Hilari). I aquest dimarts 21 de novembre a la tarda de 18 h a 20 h, a la Casa de Cultura (Federico Garcia Lorca, 1) 

Des de la Regidoria de Dones i Igualtat organitzem la caminada amb la col·laboració del Centre Excursionista d’Abrera i Protecció Civil.

 

Il·luminació lila

Part de la façana del nostre Ajuntament i el porró de la rotonda del Rebató s'il·luminaran de color lila els propers divendres, dissabte i diumenge (24, 25 i 26 de novembre) amb motiu del Dia Internacional per a la Eradicació de la Violència Masclista i qualsevol tipus de violència. Abrera diu Prou a la Violència de Gènere!


  • Logo Facebook
  • Logo Twitter
  • Icona enviar

INFORMA'T

ACTUALITAT > Notícies
AJUNTAMENT D’ABRERA , Pça. Constitució 1 - informacio@ajuntamentabrera.cat - Atenció: 93 770 03 25