Escut Ajuntament d'Abrera
Escut Ajuntament d'Abrera
DIMECRES, 19/09/2018 | 21:15 h

NOTÍCIES

  • Entreguem els diplomes del Curs d’Activitats de Gestió Administrativa
  • Entreguem els diplomes del Curs d’Activitats de Gestió Administrativa

Entreguem els diplomes del Curs d’Activitats de Gestió Administrativa

21/11/2017

L’alcalde, Jesús Naharro, i la regidora de Promoció Econòmica, Mònica Torre-Marín, van entregar el dilluns 13 de novembre els diplomes que acrediten la finalització amb èxit del Curs d’Activitats de Gestió Administrativa.

Aquest curs és una formació subvencionada pel Servei d’Ocupació de Catalunya, de la convocatòria FOAP 2016. La formació, amb un total de 900 hores, es va començar al desembre del 2016 i ha finalitzat a l’octubre del 2017.

El curs ha comptat amb la participació de 15 alumnes, que s’han format en les diferents àrees de la gestió administrativa: recursos humans, comercial, tresoreria, comptabilitat, gravació de dades, així com en el programa office i programes de gestió de facturació, nòmines i comptabilitat.

Les alumnes han fet 80 hores de pràctiques en empreses per a completar la seva formació. Les empreses que han col·laborat han estat: Sauco, Gràficas Lappi, Fundació Integral Laboral, Consum, Pere Tarrés, Hierros Molina, Gestoria Rovira, Abrera Assessors, Mundi Unión, Ehlis, G&S Team Bag i Miró.

 

L’alcalde, Jesús Naharro, i la regidora de Promoció Econòmica, Mònica Torre-Marín, han felicitat les alumnes, que han valorat la possibilitat de fer pràctiques en empreses.


  • Logo Facebook
  • Logo Twitter
  • Icona enviar

INFORMA'T

ACTUALITAT > Notícies
AJUNTAMENT D’ABRERA , Pça. Constitució 1 - informacio@ajuntamentabrera.cat - Atenció: 93 770 03 25