Escut Ajuntament d'Abrera
Escut Ajuntament d'Abrera
DIMECRES, 08/04/2020 | 15:10 h

NOTÍCIES

  • Carrer de l'Església
  • Plaça de la Creu

Digitalitzem més de quatre mil fotografies històriques d’Abrera

15/11/2017

Des de l’Ajuntament d’Abrera seguim apostant per la salvaguarda i difusió del patrimoni documental de la vila, amb la digitalització d’imatges i l’organització de l’arxiu històric municipal.

Per aquest motiu, després de les tasques d’ordenació i catalogació de l’Arxiu fotogràfic d’acord amb la normativa arxivística realitzades a partir d’un Pla d’Ocupació, s’ha finalitzat una segona fase, amb la digitalització de les més de quatre mil fotografies històriques d’Abrera, també amb el suport parcial d’un segon Pla d’Ocupació.

 

En un futur no molt llunyà es preveu que aquestes imatges puguin ser consultades per tota la ciutadania a través d’una pàgina web.

 

Arxiu històric municipal
Des de la Regidoria d'Acció Cultural de l'Ajuntament també hem començat l’organització de l’arxiu històric municipal d’Abrera seguint criteris arxivístics i normatius. Aquesta organització afecta a tota la documentació que ha generat en paper l’ajuntament i a la documentació que, sent pública o privada, ha estat cedida a la institució. L’objectiu és que l’arxiu històric municipal d’Abrera pugui pertànyer al Sistema d’Arxius de la Generalitat de Catalunya i, per a això, la documentació municipal ha d’estar organitzada, classificada i inventariada seguint criteris normatius professionals, per tal que cada document estigui ubicat on es classifiqui i sigui possible la seva localització.


  • Logo Facebook
  • Logo Twitter
  • Icona enviar

INFORMA'T

ACTUALITAT > Notícies
AJUNTAMENT D’ABRERA , Pl. de la Constitució, 1 - informacio@abrera.cat - Atenció: 93 770 03 25