Escut Ajuntament d'Abrera
Escut Ajuntament d'Abrera
DIMARTS, 20/03/2018 | 22:15 h

NOTÍCIES

  • Avís de fort vent 13 de novembre de 2017

Consells de prevenció davant l'alerta de fort vent del Servei Meterològic de Catalunya que pot afectar Abrera

13/11/2017

Des de la Regidoria de Seguretat Ciutadana i Protecció Civil de l’Ajuntament d’Abrera us demanem extremar les mesures de protecció davant el risc de fort vent. Protecció Civil de la Generalitat ha activat el Pla especial d’emergències per risc de vent a Catalunya, el VENTCAT, per la possibilitat d'incidències derivades de les fortes ventades que podrien afectar avui el nostre municipi.

Si us trobeu a casa
Tanqueu i assegureu portes, finestres i tendals.

Eviteu deixar objectes no estàtics a les façanes i terrasses, com testos o altres objectes, per evitar que el vent els pugui fer caure al carrer i provocar un accident.

Si sou a l’exterior
No pugeu a llocs alts exposats al vent, com bastides i altres construccions externes.

Si heu de viatjar
Abans de desplaçar-vos consulteu les prediccions meteorològiques i l’estat de les carreteres. Si hi ha predicció de vents forts eviteu els desplaçaments per carretera.

Si és imprescindible desplaçar-vos: tingueu molta precaució perquè us podeu trobar obstacles a la via, cal alentir la marxa i ser prudent en els avançaments.

Si conduïu vehicles de grans dimensions o amb remolc, extremeu les precaucions perquè teniu més risc de sortir-vos de la via o bolcar.

Des de la Regidoria de Seguretat Ciutadana i Protecció Civil de l’Ajuntament d’Abrera us demanem que extremeu les mesures de protecció davant el risc de ventades.


  • Logo Facebook
  • Logo Twitter
  • Icona enviar

INFORMA'T

ACTUALITAT > Notícies