Escut Ajuntament d'Abrera
Escut Ajuntament d'Abrera
DIVENDRES, 03/07/2020 | 16:52 h

NOTÍCIES

  • hort

Nova adjudicació dels horts socials de Can Morral

22/3/2012

Aquest dijous l´Ajuntament d´Abrera ha fet una nova adjudicació d´horts socials a la zona de Can Morral. En concret s´han lliurat un total de 13 parcel·les i 1 hort adaptat per als veïns que ho havien sol·licitat. El regidor de Territori i Medi Ambient, Jesús Naharro, ha estat l´encarregat de lliurar les claus als seus propietaris.

Per ordre de puntuació, cada adjudicatari ha anat triant la seva parcel·la. La concessió es fa per 2 o 4 anys, prorrogables, i comporta una taxa anual. Es proporciona a cada usuari aigua no tractada, fems o compost i canyes tallades.

Per optar-hi, entre d´altres requisits, els candidats han de ser veïns d´Abrera, majors d´edat, no disposar de cap altre terreny de conreu, -tret d´alguns casos especials-, i tenir una renda familiar que no superi en cinc vegades el salari mínim interprofessional.

Aquest projecte social és obert a tots els veïns d´Abrera, tot i que pot resultar especialment interessant a la població de més edat (jubilats), a persones que es troben en situació d´atur i a famílies amb dificultats econòmiques.

La finca municipal de Can Morral del Riu comprèn la masia, destinada a equipaments públics; el bosc, zona verda urbana del nou barri de Can Morral; i el terreny agrícola que arriba fins el riu Llobregat, que és la zona d´espai natural protegit, i on es trobem els horts socials, creats l´any 2003 i ampliats el 2010.

Dijous, 22 de març de 2012


  • Logo Facebook
  • Logo Twitter
  • Icona enviar

INFORMA'T

ACTUALITAT > Notícies
AJUNTAMENT D’ABRERA , Pl. de la Constitució, 1 - informacio@abrera.cat - Atenció: 93 770 03 25