Escut Ajuntament d'Abrera
Escut Ajuntament d'Abrera
DIMARTS, 14/08/2018 | 16:03 h

NOTÍCIES

  • Reunió per l'organització de la Cavalcada de Reis 2018

Gran interès i expectació en la preparació de la Cavalcada de Reis 2018!

24/10/2017

La Sala de Plens de l'Ajuntament d'Abrera va acollir, el divendres 20 d’octubre, una reunió encapçalada per la Comissió de Reis i la Comissió de Patges per a la preparació de la pròxima Cavalcada de Reis. Des de la Regidoria de Cultura col•laborem amb totes dues comissions i les ajudem per tal de que l’arribada dels reis sigui la nit més màgica de l’any.

A l’inici de la reunió, el regidor de cultura, Francisco Sánchez, va agraïr l’esforç de  totes les persones que composen la comissió i també l’interès de la gent que va assistir a la reunió. L’arribada dels Reis Mags d’Orient al nostre municipi és un dels moments més especials de l’any.

 

Enguany realitzaran petites modificacions i millores a les carrosses. També com a novetat la comissió de reis ha introduït la norma de que els menors de 5 anys no podran pujar a les carrosses.

 

La comissió de Reis i de Patges estaran preparant les carrosses tots els dissabtes fins a l’arribada del reis al local de la comissió (carrer Sant Jaume, 32) de les 17 h fins a les 21 h i convida a tothom que vulgui a anar a ajudar-hi.

 

Des de les dues comissions ens faciliten els contactes per tant de qui estigui interessat pugui inscriure’s.

 

El contacte de la Comissió de Patges és l’Àngel Soler i podeu contactar-lo al mail patges.abrera@gmail.com o al telèfon 616 729 635 en horari de matí o tarda.

 

Per a la Comissió de Reis podeu contactar amb l’Anna Solà al mail annassrr22@gmail.com o al telèfon 691 474 190 en horari de 18 h a 19 h. Des de la comissió ens avisen que hi ha llista d’espera per a poder participar-hi.

 

Hi haurà una nova reunió per a la organització dels nens i nenes a les carrosses a principis de desembre. Des de l’Ajuntament d’Abrera us informarem de la data i lloc.

 


  • Logo Facebook
  • Logo Twitter
  • Icona enviar

INFORMA'T

ACTUALITAT > Notícies
AJUNTAMENT D’ABRERA , Pça. Constitució 1 - informacio@ajuntamentabrera.cat - Atenció: 93 770 03 25