Escut Ajuntament d'Abrera
Escut Ajuntament d'Abrera
DISSABTE, 19/01/2019 | 17:41 h

NOTÍCIES

  • Cursos Promoció Econòmica

Ets emprenedor/a? Busques feina? Millora la teva formació als cursos del Departament de Promoció Econòmica!

23/10/2017

Des del Departament de Promoció Econòmica de l’Ajuntament d’Abrera organitzem dues accions formatives adreçades a emprenedors que en aquests moments tenen oberta la inscripció. I properament també realitzarem cursos per a persones que busquen feina. Pren nota!

El divendres 27 d’octubre començarà el curs “Tècniques exitoses per vendre els teus productes i serveis”, que s’allargarà fins el 10 de novembre. I, també el mes vinent es realitzarà la formació “Aspectes fiscals i comptables que els autònoms han de conèixer sobre el seu negoci”.

L’objectiu d’aquests cursos es contribuir a la millora professional de les empreses, dels emprenedors, del comerç i dels serveis de proximitat del nostre municipi. Els cursos tindran lloc en horari de matí a les aules del Departament de Promoció Econòmica (Mercat Municipal, 1a. Planta. Rambla del Torrentet, 16 - C / Martorell, 20).

Cursos per a persones que busquen feina
El Departament de Promoció Econòmica també té oberta la inscripció per a diversos cursos adreçats a veïns i veïnes d’Abrera en situació d’atur inscrits al Servei Local d’Ocupació d’Abrera. Es tracta d’un curs de formació de serveis auxiliars de restauració de 230 hores, que començarà el dijous 2 de novembre; un curs del software de gestió empresarial SAP Bussines One, que s’iniciarà el divendres 3 de novembre, i un curs de preparació per a l’Acreditació de Competències en Tecnologies de la Informació i la Comunicació (ACTIC) de nivell I, que té prevista la primera sessió pel dimarts 7 de novembre. Aquests cursos també tindran lloc a les Aules del Departament de Promoció Econòmica del nostre Ajuntament, en horari de tarda.

Més informació dels cursos al Departament de Promoció Econòmica de l'Ajuntament d'Abrera (Mercat Municipal, 1a. Planta. Rambla del Torrentet, 16 - C / Martorell, 20), de dilluns a divendres de 9 h a 14 h i dimecres de 16.30 h a 19 h i al telèfon  937700102 - Fax: 937701736 i correu electrònic: promocioeconomica.ajuntament@ajuntamentabrera.cat

A Abrera, “Fem Xarxa, Fem Empresa”
El Casal de Cultura de Collbató va acollir, aquest dijous 19 d’octubre, la presentació de la Quarta edició del projecte supramunicipal “Fem Xarxa, Fem Empresa”, que impulsem des de l’Ajuntament d’Abrera amb set consistoris més del Baix Llobregat Nord. El projecte es desenvolupa des dels departaments de Promoció Econòmica dels diferents ajuntaments participants que són Abrera, Castellví de Rosanes, Collbató, Esparreguera, Martorell, Olesa de Montserrat, Sant Esteve Sersrovires i Sant Andreu de la Barca, i està finançat pel Fons Social Europeu, la Diputació de Barcelona i tots els ajuntaments implicats.

La iniciativa permet oferir un seguit de cursos i tallers gratuïts destinats a empreses i emprenedors de la zona nord del Baix Llobregat pensats per potenciar l'esperit emprenedor a la comarca, dinamitzar el teixit empresarial i potenciar i reforçar les capacitats dels empresaris amb sessions de coaching i altres tècniques innovadores.

 

 


  • Logo Facebook
  • Logo Twitter
  • Icona enviar

INFORMA'T

ACTUALITAT > Notícies
AJUNTAMENT D’ABRERA , Pça. Constitució 1 - informacio@ajuntamentabrera.cat - Atenció: 93 770 03 25