Escut Ajuntament d'Abrera
Escut Ajuntament d'Abrera
DIMARTS, 27/10/2020 | 01:47 h

NOTÍCIES

  • Signem amb les AMPA de l’escoles i l’institut d’Abrera els convenis per a la subvenció dels llibres de text
  • Signem amb les AMPA de l’escoles i l’institut d’Abrera els convenis per a la subvenció dels llibres de text

Signem amb les AMPA de l’escoles i l’institut d’Abrera els convenis per a la subvenció dels llibres de text

16/10/2017

L’alcalde, Jesús Naharro, i els representats de les AMPA de les tres escoles i l’institut del nostre municipi van signar, el dimarts 10 d’octubre, els convenis pels ajuts per la compra de llibres de text i continguts educatius digitals.

Les famílies que compren els llibres directament a les AMPA de les escoles Francesc Platón i Sartí, Ernest Lluch i Josefina Ibáñez i de l’Institut Voltrera ja paguen només la meitat del cost del material adquirit. L’ajuda s’adreça a tots els alumnes empadronats a Abrera i matriculats en centres educatius públics o concertats en els cursos d’ensenyament obligatori, des de P3 a 4t d’ESO.  

A més, en el marc de l’aposta dels centres educatius per a l’ús de les tecnologies a l’aula, concedim un ajut econòmic de 75 € per a l’adquisició de l’ordinador o la tauleta digital, així com una subvenció del 50% del cost dels continguts educatius digitals.

Igualment, per als alumnes matriculats en escoles d’educació especial, l’ajut és del 50% del cost del material didàctic.


Les persones que comprin els llibres a través d’un comerç o per qualsevol altre mitjà, poden sol•licitar l’ajut a l’Oficina d’Atenció Ciutadana de l’Ajuntament d’Abrera fins el proper dimarts 31 d’octubre.

L’imprès de sol·licitud el trobareu al mateix Ajuntament o a la pàgina web municipal, a la pàgina Ajuts d’Educació.

La sol·licitud s’haurà de presentar, presencialment, a l’Oficina d’Atenció Ciutadana o, per via electrònica (necessari disposar de DNIe o certificat electrònic reconegut), a través de la seu electrònica de la pàgina web municipal.


  • Logo Facebook
  • Logo Twitter
  • Icona enviar

INFORMA'T

ACTUALITAT > Notícies
AJUNTAMENT D’ABRERA , Pl. de la Constitució, 1 - informacio@abrera.cat - Atenció: 93 770 03 25