Escut Ajuntament d'Abrera
Escut Ajuntament d'Abrera
DIJOUS, 09/07/2020 | 10:15 h

NOTÍCIES

  • Setmana gent gran

Celebrem la Setmana de la Gent Gran d’Abrera!

18/9/2017

Des de la Regidoria de Gent Gran de l’Ajuntament d’Abrera, amb el suport de la Diputació de Barcelona, el Casal d’Avis, el Centre Excursionista d’Abrera i Protecció Civil de l’Ajuntament d’Abrera, organitzarem un any més la Setmana de la Gent Gran del 25 de setembre a l'1 d'octubre

La Setmana de la Gent Gran d’Abrera 2017 comptarà amb un seguit d’activitats, tallers i cursos programats del dilluns 25 de setembre al diumenge l'1 d'octubre:

- El dilluns 25 de setembre a les onze farem un taller de veu a càrrec de la cantant i músico-terapeuta Tànit Navarro al matí i a la tarda es farà una xerrada sobre alimentació saludable a càrrec de la Diputació de Barcelona.

- El dimarts 26 de setembre  a les onze del matí tindrà lloc una sessió de meditació amb la naturòpata i quiromassatgista Pepi Navarro.

 

- El dimecres Dimecres 27 de setembre el terapeuta gestàltic José Serrano donarà les claus per millorar la motivació a la maduresa a les cinc.

- El Dijous 28 de setembre oferirem una exhibició de Bollywood a les onze del matí a càrrc de Sweet India i a les cinc la piscòloga i terapeuta al centre de Teràpies May Èlia, oferirà la xerrada "Fem d'avis".

- El Divendres 29 de setembre a les sis es farà el taller "Despertant els sentits" a càrrec de la naturòpata i quiromassatgista Papi Navarro.

 

- El Dissabte 30 de setembre a les deu del matí, diverses terapeutes de la matèria oferiran una sessió de reiki.

- I diumenge 1 d'octubre, a les deu del matí es donarà el tret de sortida de la 19a Caminada de la Gent Gran d'Abrera

 

Inscripcions al setembre

Les inscripcions pels tallers, xerrades i reiki es podran fer fins el 22 de setembre de nou del matí a una de la tarda i de tres de la tarda a vuit del vespre al Casal d’Avis. I aquest dimecres, 20 de setembre, de sis de la tarda a vuit del vespre finalitzen les inscripcions per a la caminada sota el lema ‘Cada pas compta!’. S’hauran de formalitzar al mateix Casal d’Avis a la Rambla Torrentet número 8 d’Abrera.

 


INFORMA'T

ACTUALITAT > Notícies
AJUNTAMENT D’ABRERA , Pl. de la Constitució, 1 - informacio@abrera.cat - Atenció: 93 770 03 25