Escut Ajuntament d'Abrera
Escut Ajuntament d'Abrera
DILLUNS, 20/05/2019 | 17:07 h

NOTÍCIES

  • IMG_4696

Abrera commemora el Dia Internacional de les Dones

12/3/2012

El dia 8 de març, Dia Internacional de les Dones, a Abrera es commemoren les lluites i el compromís social de moltes dones d´arreu, amb la celebració d´un conjunt d´actes com un col·loqui, un sopar de germanor, un espectacle i una exposició que organitza l´Ajuntament en col·laboració amb de les entitats del municipi com  Dones i Futur, Il·lusions Grup d´Art i Abrera contra la violència de gènere.

Dijous al matí, es va fer un col·loqui-esmorzar a l´Hotel d´Entitats sobre “Igualtat i Diversitat. Els reptes de les dones migrades al llarg de la història d´Abrera” al que han assistint una seixantena de dones i membres d´entitats del municipi com Dones i Futur i Abrera contra la Violència de Gènere.

Posteriorment, a les 12 hores del migdia es va fer una concentració a la plaça de l´Ajuntament, que va aplegar al voltant d´un centenar de persones. L´alcaldessa d´Abrera, Maria Soler, va llegir el manifest institucional del Dia de la Dona.

Fes clic aquí per accedir al manifest:Manifest Abrera 8 de març de 2012.pdf

En aquesta setmana de la dona, tampoc no ha faltat el ja tradicional Sopar de les Dones que organitza l´Associació Dones i Futur, que enguany va aplegar una seixantena de  veïnes en una vetllada de germanor, divendres dia 9.

Dilluns, 12 de març de 2012


  • Logo Facebook
  • Logo Twitter
  • Icona enviar

INFORMA'T

ACTUALITAT > Notícies
AJUNTAMENT D’ABRERA , Pça. Constitució 1 - informacio@ajuntamentabrera.cat - Atenció: 93 770 03 25