Escut Ajuntament d'Abrera
Escut Ajuntament d'Abrera
DILLUNS, 03/08/2020 | 20:26 h

NOTÍCIES

  • Aula de l'Institut Voltrera d'Abrera

655 alumnes comencen les classes d’ESO i Batxillerat a l’Institut Voltrera

14/9/2017

Un total de 655 alumnes van començar el dijous 14 de setembre les classes de l’Educació Secundària Obligatòria (ESO) i Batxillerat a l’Institut Voltrera d’Abrera. Els estudiants compten amb 60 professors i professores.

530 alumnes estudien l’Educació Secundària Obligatòria (ESO). 150 alumnes cursen primer; 123 segon,144 tercer i 113 quart, amb sis tutories de primer a tercer i cinc al quart curs. 125 nois i noies estudien Batxillerat, 66 alumnes fan el primer curs i 59 el segon, amb dues tutories a cada curs.


Nou material als laboratoris
L’Institut Voltrera estrena aquest curs material per als dos laboratoris del centre. Aquest és un material cedit per l’empresa J.P. Selecta d’Abrera. La cessió ha estat possible gràcies a les gestions fetes des de l’Alcaldia del nostre Ajuntament.

Aquest curs, l’institut continua amb el projecte de diversificació curricular Connecta’t! amb 10 alumnes. La cantina del centre, que ha canviat de concessió, ampliarà el servei amb un nou horari i una nova oferta de productes.


Transport
Un curs més, des de l’Ajuntament d’Abrera subvencionem juntament amb el Consell Comarcal del Baix Llobregat el transport escolar pels nens i nenes dels barris del nostre municipi. Els alumnes d’ESO l’Institut Voltrera que viuen als barris compten amb servei gratuït de transport amb dos autocars. Aquest curs també s’han lliurat 7 carnets per al bus urbà per alumnes de batxillerat.

 


  • Logo Facebook
  • Logo Twitter
  • Icona enviar

INFORMA'T

ACTUALITAT > Notícies
AJUNTAMENT D’ABRERA , Pl. de la Constitució, 1 - informacio@abrera.cat - Atenció: 93 770 03 25