Escut Ajuntament d'Abrera
Escut Ajuntament d'Abrera
DISSABTE, 08/08/2020 | 02:53 h

NOTÍCIES

  • AAM Escoles velles
  • Aula d'Adults Municipal

Obert el període d’inscripcions pel curs 2017-18 de l’Aula d’Adults

5/9/2017

El proper dimarts 12 de setembre comencen les classes de l’Aula d’Adults Municipal d’Abrera. L’oferta educativa és la següent: Formació bàsica 1, de dilluns a dijous de 15 a 16 h; Formació bàsica 2, de dilluns a dijous de 16 a 17.30 h; i Cultura general, de dilluns a dijous, de 17.30 a 19 h.

Aquestes tres formacions inclouen sessions formatives i xerrades sobre:

Arts escèniques (música, teatre…), arts literàries (literatura, poesia…), arts plàstiques (pintura…) i arts visuals (cinema, fotografia…).

Tecnologies de la informació i comunicació (TIC): descoberta de l’ordinador, escriure en un processador de textos i guardar els documents, inserir imatges, obrir un correu electrònic, navegar per Internet, utilitzar el telèfon mòbil…

 I un taller de castellà, que s’impartirà de dilluns a dijous de 19 a 20 h.  

El preu de la matrícula per estudiar a l’Aula d’Adults Municipal és de 33,87 €, que és també el cost del curs sencer.

 

Aprenentatge al llarg de la vida

L'educació d'adults comprèn les activitats d'aprenentatge que, en el marc d'aprendre al llarg de tota la vida, permet que les persones adultes desenvolupin les capacitats, enriqueixin els coneixements i millorin les competències tècniques i professionals. Això fa que hi participin persones amb objectius diferents, com poden ser obtenir una titulació, posar-se al dia o ampliar coneixements.

 

Trobareu més informació i podreu fer la matrícula a la seu de l’Aula d’Adults, a l’Hotel d’Entitats (plaça de les escolles velles, s/n) amb la professora Montse Lloret, de dilluns a dijous de 15 a 20 hores, al telèfon 93 770 28 71.


  • Logo Facebook
  • Logo Twitter
  • Icona enviar

INFORMA'T

ACTUALITAT > Notícies
AJUNTAMENT D’ABRERA , Pl. de la Constitució, 1 - informacio@abrera.cat - Atenció: 93 770 03 25