Escut Ajuntament d'Abrera
Escut Ajuntament d'Abrera
DIVENDRES, 10/07/2020 | 18:44 h

NOTÍCIES

  • Curs de monitors de lleure

Els i les joves que han participat al Curs de Monitors de lleure finalitzen l'etapa teòrica al Casal de Joves d'Abrera

2/8/2017

Des de la Regidoria de Joventut vam acomiadar, el divendres 28 de juliol, els 15 joves d'Abrera i rodalies que han realitzat el curs de Monitors de lleure al Casal de Joves. Durant aquest mes de juliol han realitzat 100 hores teòriques, en les quals han rebut eines per intervenir de manera educativa en activitats de lleure infantil i juvenil.

Els participants en el curs han après a organitzar, dinamitzar i avaluar activitats de lleure infantil i juvenil en el marc de la programació general d'una organització, per mitjà de l'aplicació de les tècniques específiques d'animació grupal, amb una incidència explícita en l'educació en valors i amb atenció a les mesures bàsiques de seguretat i prevenció de riscos.
Després d'aquesta etapa lectiva els i les joves hauran de realitzar 160 hores de pràctiques en centres educatius o esplais per a poder obtenir el seu títol oficial de Monitors de lleure.

Pròximament, curs de directors de lleure
A petició dels i les joves abrerencs, des de la Regidoria de Joventut estem treballant per a poder oferir un nou taller de directors de lleure. Aquest curs anirà dirigit a joves que tinguin el títol de monitors de lleure i que vulguin tenir coneixements per coordinar i liderar equips i activitats de lleure infantil i juvenil.

Es tracta d'un curs de 320 hores lectives i pràctiques que els capacita per planificar, organitzar, gestionar, dinamitzar i avaluar projectes de lleure educatiu adreçats a la infància i la joventut. El curs de Director també dona als alumnes l'aprenentatge per crear la seva empresa dedicada al lleure. A partir del mes de setembre us podreu preinscriure al PIJ La Garsa, al Centre Polivalent (plaça del Rebato,1).


  • Logo Facebook
  • Logo Twitter
  • Icona enviar

INFORMA'T

ACTUALITAT > Notícies
AJUNTAMENT D’ABRERA , Pl. de la Constitució, 1 - informacio@abrera.cat - Atenció: 93 770 03 25