Escut Ajuntament d'Abrera
Escut Ajuntament d'Abrera
DIMARTS, 25/06/2019 | 03:57 h

NOTÍCIES

  • Revisió oftalmològica

Campanya de detecció precoç del glaucoma a la plaça de Pau Casals

21/7/2017

Des de la Regidoria de Medi Ambient i Sanitat de l’Ajuntament d’Abrera, mitjançant l’Institut Oftalmològic Tres Torres, informem de la realització de revisions oftalmològiques per a la prevenció precoç del Glaucoma pels veïns i veïnes del nostre municipi.

Les revisions tenen una durada de 8 a 15 minuts. La Unitat mòbil de l’Institut Oftalmològic Tres Torres es troba a la Plaça de Pau Casals des del dilluns passat, 24 de juliol, fins aquest dijous, 27 de juliol, de 10 a 17 hores.

La campanya va dirigida especialment a la població amb factors de risc com poden ser: hipertensió ocular, ser major de 40 anys, miopia elevada, diabetis, hipermetropia, persones en tractament amb corticoides, persones amb familiars directes amb glaucoma; si bé tota la població es pot realitzar la revisió.

Pèrdua de visió
El glaucoma és una malaltia ocular crònica en la que es produeix una pèrdua de visió de caràcter irreversible al danyar-se el nervi òptic.  L’Institut Oftalmològic Tres Torres ha ofert la possibilitat de realitzar aquesta campanya de detecció precoç del glaucoma al nostre municipi. Des de la Regidoria de Medi Ambient i Sanitat us animem a participar-hi!


  • Logo Facebook
  • Logo Twitter
  • Icona enviar

INFORMA'T

ACTUALITAT > Notícies
AJUNTAMENT D’ABRERA , Pça. Constitució 1 - informacio@ajuntamentabrera.cat - Atenció: 93 770 03 25