Escut Ajuntament d'Abrera
Escut Ajuntament d'Abrera
DIJOUS, 06/08/2020 | 12:47 h

NOTÍCIES

  • Forma’t per trobar feina amb els cursos del Departament de Promoció Econòmica!

Forma’t per trobar feina amb els cursos del Departament de Promoció Econòmica!

11/7/2017

Des del Departament de Promoció Econòmica de l’Ajuntament d’Abrera organitzem per aquest mes de juliol dues accions formatives. A més, tenim obertes les inscripció per a diverses iniciatives.

Durant aquest mes de juliol estem fent un curs de tècniques exitoses per vendre productes i serveis amb l’objectiu de contribuïr a la millora professional de les empreses, emprenedors, comerços i serveis de proximitat. L’objectiu és dotar als alumnes d’eines, coneixements i habilitats per tal que aprenguin a comercialitzar amb èxit una idea, producte o servei.

Conducció de carretons
El dimecres, dijous i divendres 19, 20 i 21 de juliol durem a terme en diferents horaris diversos curs de conducció de carretons frontal, retràctil i transpalet elèctric, adreçat a persones aturades, inscrites al Servei Local d’Ocupació.

Manipulació d'aliments
A més a més, des del Departament de Promoció Econòmica de l’Ajuntament d’Abrera també tenim ofertes les inscripcions per a participar en un nou curs de manipulació d’aliments adreçat a persones aturades, comerços o empreses d’alimentació, bars i restaurants locals. El curs tindrà una durada total de 4 hores i es farà al novembre. 

Informació i inscripcions
Per a més informació i inscripcions, les persones interessades podeu adreçar-vos a la primera planta del Mercat Municipal d'Abrera (Rambla del Torrentet, 16), o trucar al número de telèfon 93 770 01 02 o enviar un correu electrònic a l’adreça promocioeconomica.ajuntament@ajuntamentabrera.cat.


  • Logo Facebook
  • Logo Twitter
  • Icona enviar

INFORMA'T

ACTUALITAT > Notícies
AJUNTAMENT D’ABRERA , Pl. de la Constitució, 1 - informacio@abrera.cat - Atenció: 93 770 03 25