Escut Ajuntament d'Abrera
Escut Ajuntament d'Abrera
DIMECRES, 19/09/2018 | 13:35 h

NOTÍCIES

  • Inaugurem els nous estudis de Ràdio Abrera el dijous 29 de juny!
  • Inaugurem els nous estudis de Ràdio Abrera el dijous 29 de juny!

Inaugurem els nous estudis de Ràdio Abrera el dijous 29 de juny!

27/6/2017

Aquest dijous, en el marc de la Festa Major 2017, inaugurem els nous estudis de Ràdio Abrera (Casamada 14) a la primera planta de la Sala Municipal. A partir de les sis de la tarda tindrà lloc la inauguració amb l'Alcalde d'Abrera, Jesús Naharro, la regidora de Comunicació, Montserrat Navarro, i la directora de Ràdio Abrera, Anabel Gómez.

Tot seguit es descobrirà una placa commemorativa, es farà una visita a les instal·lacions, i finalitzarem amb un petit refrigeri per a tots els assistents.

Portes obertes
Pels que no pogueu assistir a la inauguració, divendres 30 de juny farem jornades de portes obertes perquè tothom que vulgui pugui visitar la nova Ràdio Abrera. L'horari per visitar les instal·lacions serà d'onze a una al matí i de cinc a set de la tarda. 

Festa Major Jove
I per continuar amb la festa d'inauguració, els locutors de Ràdio Abrera Jordi Quintanta, Jordi Bosquet, Alba Vizcaíno i Óscar Navarro obriran la Festa Major Jove a l'Escenari Morral amb la Ràdio Abrera Summer Party a partir de la mitjanit. Hi haurà molta animació, bona música i molts regals. Us hi esperem a totes i a tots!


  • Logo Facebook
  • Logo Twitter
  • Icona enviar

INFORMA'T

ACTUALITAT > Notícies
AJUNTAMENT D’ABRERA , Pça. Constitució 1 - informacio@ajuntamentabrera.cat - Atenció: 93 770 03 25