Escut Ajuntament d'Abrera
Escut Ajuntament d'Abrera
DIVENDRES, 03/07/2020 | 16:35 h

NOTÍCIES

  • Cartell Festa Major 2017

Per Sant Pere, festa a Abrera!

20/6/2017

Acabem el curs escolar i ja estem a les portes de la Festa Major! El proper dimecres, 28 de juny, comencem amb l’extens programa de Festa Major: un espectacle d’animació a la plaça Rafael Casanova i la marxa de les noies de zumba de la nova i flamant associació de ball d’Abrera, Vive y Baila, donaran el tret de sortida.

El dijous 29 de juny celebrarem la nostra diada: Sant Pere. A partir de les dotze del migdia, l’Església de Sant Pere d’Abrera s’omplirà amb la celebració de la Missa Major i després, l’Hort de la Parròquia acollirà un concert vermut amb el trio 3 Lonely Men. A la tarda, l’alcalde, Jesús Naharro, inaugurarà els nous estudis de Ràdio Abrera, ubicats a la primera planta de la Sala Municipal. Es podran visitar les instal·lacions i gaudirem d’un refrigeri.

Paral·lelament, nens i nenes i adults participaran a la orxatada amb fartons, una novetat d’enguany, que es celebrarà a l’escenari Can Morral, al Parc de Can Morral. Aquesta activitat comptarà amb la col·laboració de l’AMPA de l’Escola Josefina Ibáñez. Seguidament, les famílies gaudiran de l’espectacle de circ Entredos de la companyia Capicua.

L’escenari Casanova, a la plaça Rafael Casanova, acollirà una ballada de sardanes amb la Cobla Contemporània. I a l’escenari Trueta, a la plaça del doctor Trueta, tindrà lloc el concert de l’Escola de Música d’Abrera

Per acabar el dia, el Parc de l’Estació es convertirà en un cine amb el cicle Cinema Jove al Carrer i la projecció de la pel·lícula Zootrópolis.

L’endemà es celebrarà una jornada de portes obertes on podreu conèixer els nous estudis de l’Emissora de Ràdio Municipal, ubicats a la primera planta de la Sala Municipal. 

 

Activitats familiars

Les activitats adreçades a les famílies destaquen al nostre programa de Festa Major d’enguany, amb novetats com l’Abrera Circus, un espai de circ per a tota la família que tindrà lloc al pati de l’Escola Ernest Lluch el dissabte 1 i diumenge 2 de juliol.

 

El Pregó del Peyu, la Festa Revival #BIG80’s, la Festa Major Jove, el piromusical, les havaneres i la trobada de 600 són algunes de les moltes activitats que us esperen en aquesta Festa Major.


Trobareu tota la informació sobre aquestes i altres activitats al programa de la Festa Major 2017 a l’enllaç inferior.

 

Des de l’Ajuntament d’Abrera us desitgem una bona Festa Major!


INFORMA'T

ACTUALITAT > Notícies
AJUNTAMENT D’ABRERA , Pl. de la Constitució, 1 - informacio@abrera.cat - Atenció: 93 770 03 25