Escut Ajuntament d'Abrera
Escut Ajuntament d'Abrera
DIMECRES, 19/09/2018 | 05:13 h

NOTÍCIES

  • Escola Francesc Platón i Sartí

Alumnes de l’Escola Francesc Platón i Sartí es posen en contacte amb escoles de Sud Àfrica

19/6/2017

Nens i nenes de quart curs de l’Escola Francesc Platón i Sartí van presentar públicament el dilluns 12 de juny el projecte que han realitzat sobre Sud Àfrica. A la presentació, que va tenir lloc a l’escola, hi van assistir els pares dels alumnes, part de l’equip directiu, mestres i la tècnica d’educació municipal.

Tot va començar el mes de gener quan un nen de quart curs d’aquesta escola del nostre municipi va preguntar a classe per què a Sud Àfrica fa tanta calor si està davant de l’Antàrtida, on fa molt fred.

A partir d’aquí, el grup es va començar a organitzar per poder donar resposta a la pregunta i van buscar molta informació (sobre les capitals de Sud Àfrica i l’Antàrtida, els km que hi ha de Sud Àfrica fins a l’Antàrtida, el clima, etc.).

Fins i tot, per tenir informació de primera mà, es van posar en contacte amb dues escoles de Sud Àfrica, en anglès i via correu electrònic.

Els assistents a l’acte van poder fer preguntes. Els alumnes, molt il·lusionats, van destacar com han arribat a aprendre gràcies al treball cooperatiu, una eina d'aprenentatge en la qual els alumnes s'organitzen en petits grups per treballar junts amb la intenció d'aconseguir metes i objectius comuns.


  • Logo Facebook
  • Logo Twitter
  • Icona enviar

INFORMA'T

ACTUALITAT > Notícies
AJUNTAMENT D’ABRERA , Pça. Constitució 1 - informacio@ajuntamentabrera.cat - Atenció: 93 770 03 25