Escut Ajuntament d'Abrera
Escut Ajuntament d'Abrera
DIJOUS, 02/07/2020 | 10:59 h

NOTÍCIES

  • Biblioteca Josep Roca i Bros. Activitat Pren la paraula

Oferta de treball temporal de tècnic/a de Dinamització Cultural i Patrimonial

9/6/2017

Dins el Segon Pla d’Ocupació Local 2017, des de l’Ajuntament d’Abrera iniciem un nou procés de selecció per cobrir una plaça de tècnic/a de Dinamització Cultural i Patrimonial amb una contractació laboral temporal de sis mesos.

La titulació mínima requerida és tenir un grau de la branca d’arts o humanitats (o equivalent) o estar en condicions d’obtenir-lo en el termini de presentació d’instàncies. Per poder participar en aquest procés de selecció és imprescindible estar en situació d’atur i inscrit com a demandant en el Servei d’Ocupació de Catalunya.

 

Les funcions bàsiques a realitzar com a dinamitzador/a cultural són, entre d’altres, participar sota supervisió en la preparació i desenvolupament de les activitats dels programes d'animació i temps lliure organitzats en el centre o equipament.

 

Aplicar autònomament, seguint orientacions precises, les diferents tècniques de motivació i dinamització de grups més adients per desenvolupar les activitats incloses en el programa general d'activitats del centre o equipament.

Com a dinamitzador/a de patrimoni les tasques a realitzar són, entre d’altres, determinar les necessitats d'un territori i el seu potencial de desenvolupament econòmic i social a partir de la dinamització del patrimoni cultural. Analitzar els recursos disponibles i dissenyar accions i activitats basades en el patrimoni.

 

Els aspirants han de tenir el nivell suficiència de català (C1, anterior nivell de suficiència de català C) de la Direcció General de Política Lingüística o qualsevol altre reconegut oficialment, com a equivalent.

 

El termini de presentació d’instàncies finalitzarà el proper divendres 16 de juny.

Els/les interessats/des que desitgin formar part de les convocatòries hauran de presentar la seva sol•licitud en el registre general d’entrades de l’Ajuntament d’Abrera, plaça de la Constitució, 1, de dilluns a divendres de 9.00 a 14.00 hores (dimarts i dimecres de 16.30h a 19.00h). El document de sol•licitud es facilitarà a les dependencies municipals i fent clic aquí.

 

Trobareu tota la informació relacionada amb aquesta convocatòria a la secció d’Oferta d’Ocupació Pública.


  • Logo Facebook
  • Logo Twitter
  • Icona enviar

INFORMA'T

ACTUALITAT > Notícies
AJUNTAMENT D’ABRERA , Pl. de la Constitució, 1 - informacio@abrera.cat - Atenció: 93 770 03 25